Bleskové kuracie rezne s kukuricou, ktorými nikdy nič nepokazíte

Máte chuť na kuracie rezne, ale radi by ste ich vyskúšali na nejaký iný spôsob? Máme pre vás overený, rýchly recept, ktorým zaručene nikdy nič nepokazíte. Ako prílohu môžete podávať ryžu či hranolky so zeleninou.

  • 1 kg kuracie mäso
  • 7 vajec
  • 7 polievkových lyžíc Solamyl
  • 2 polievkové lyžice sójová omáčka
  • 1 plechovica kukurica
  • kari korenie
  • čierne korenie
  • majoránka
  • soľ
  • vegeta
  • 2 strúčiky cesnaku
  1. Kuracie mäso si umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.

  2. Všetky ingrediencie si spolu s mäsom zmiešame a necháme 5 minút postáť.

  3. Na panvici si necháme rozohriať olej a mäsko vyprážame klasicky ako rezne.

  4. Podávame s ryžou alebo s hranolkami. Dobrú chuť!

Sledujte náš Instagram s RECEPTAMI >> pridajte sa TU