Skvelý tip na chutné raňajky: Zapekaný sendvič s mozzarellou

Či už na raňajky, počas dňa alebo na večeru, tento sendvič je jednoducho výborný a nezaberiete s ním ani veľa času. Pripravený je za chvíľku a potom si už môžete labužnícky na ňom pochutiť. Zamilujú si ho určite aj ostatní členovia vašej rodiny.

Na jeho prípravu potrebujeme:

8 plátkov kysnutého chleba

olivový olej

150 g mozzarelly pokrájanej na plátky

12 polosušených paradajok pokrájaných nahrubo

bazalku, soľ, mleté  čierne korenie

Príprava:

Plátok chleba si položte na tanier, pokvapkajte ho trošku olivovým olejom. Položte naň jeden plátok mozzarelly, sušené paradajky, dochuťte bazalkou, soľou a korením.

Zakryte druhým krajcom chleba a zatlačte tak, aby zo sendviča nevypadla náplň. Takto si vyplňte aj zvyšné krajce chleba.

Na rozpálenom olivovom oleji opražte postupne sendviče z každej strany zo 2 až 3 minúty.

Pred podávaním ich môžete dozdobiť lístkom rukoly. Dobrú chuť 🙂