Či už na raňajky, počas dňa alebo na večeru, tento sendvič je jednoducho výborný a nezaberiete s ním ani veľa času. Pripravený je za chvíľku a potom si už môžete labužnícky na ňom pochutiť. Zamilujú si ho určite aj ostatní členovia vašej rodiny.
Na jeho prípravu potrebujeme:
8 plátkov kysnutého chleba
olivový olej
150 g mozzarelly pokrájanej na plátky
12 polosušených paradajok pokrájaných nahrubo
bazalku, soľ, mleté čierne korenie
Príprava:
Plátok chleba si položte na tanier, pokvapkajte ho trošku olivovým olejom. Položte naň jeden plátok mozzarelly, sušené paradajky, dochuťte bazalkou, soľou a korením.
Zakryte druhým krajcom chleba a zatlačte tak, aby zo sendviča nevypadla náplň. Takto si vyplňte aj zvyšné krajce chleba.
Na rozpálenom olivovom oleji opražte postupne sendviče z každej strany zo 2 až 3 minúty.
Pred podávaním ich môžete dozdobiť lístkom rukoly. Dobrú chuť 🙂