horoskop

Horoskop na pondelok 25. novembra: Jedno znamenie má šancu stretnúť novú lásku

  • Horoskop na pondelok 25. novembra
  • Znamením dňa sú Blíženci

Čo si na dnešný deň pre vás pripravili hviezdy? Bude sa vám dariť, zažijete príjemný deň s vaším partnerom alebo na vás ešte len ten pravý niekde čaká? Prečítajte si, ako by mohol pre vás dnešný deň vyzerať a či vám prípadne hviezdy niečo radia.

 

Horoskop pripravený talianskym astrológom Paolom Foxom na pondelok 25. novembra.

BARAN

Tento pondelok vám prinesie veľa spokojnosti v práci, najmä pre tých z vás, ktorí hľadajú nové zamestnanie. Majte oči otvorené, pretože to, o čom snívate, je priamo na dosah ruky. Dajte si pozor na únavu: z víkendu, stráveného medzi záväzkami a rodinou, vám ostala dávku stresu.

BÝK

Dnešný horoskop Paola Foxa vás vidí dosť nervózneho. Od pondelka do zajtrajška budete musieť v práci riešiť niekoľko problémov, čo by sa mohlo preniesť aj do vášho osobného života. Pokúste sa zostať pokojní, najmä doma pri rodine.

BLÍŽENCI

Otvárajú sa vám vynikajúce príležitosti do budúcnosti. Hviezdy sa na vás v skutočnosti usmievajú: od dnešného dňa do polovice decembra môžete očakávať všetko. Dosiahnete niekoľko cieľov, nezanedbávajte však lásku. Ste znamením dňa.

DARUJEME vianočný stromček, viac –>> TU

RAK

Dnešný horoskop Paola Foxa predpovedá isté situácie v milostnom vzťahu. So svojím partnerom síce nezažijete chvíle veľkej vášne, ale budete môcť prediskutovať všetky problémy. Výsledkom bude riešenie, pričom môžete byť ešte viac zjednotení ako kedykoľvek predtým.

LEV

Čaká vás deň plný príležitostí a úsmevov. Astrálny obraz vás uprednostňuje do tej miery, že ak ste sa ešte včera niečoho obávali, dnes sa na to budete pozerať úplne inak. Zamerajte sa na to, na čom vám skutočne záleží: ak uvažujete o zmene zamestnania, je správny čas sa rozhliadnuť.

PANNA

Dnešný horoskop Paola Foxa predpovedá prechod Jupitera nad vaše znamenie. Dôsledky budú zreteľne viditeľné od skorého rána: budete pociťovať spokojnosť a pozitivitu. Budúcnosť sa na vás usmieva.

>>>VIDEO Katarína je bohatá na zvyky a tradície: Slobodné dievky zisťovali, či sa vydajú

VÁHY

Podľa Paola Foxa zažijete deň plný napätia, hlavne z dôvodu problémov s láskou. Pre slobodných je tu však pokušenie vrátiť sa k osobe, ktorá už patrí do minulosti. Zvážte svoje rozhodnutie. Následky by nemuseli byť dobré.

ŠKORPIÓN

Mesiac vstúpi do vášho znamenia a naruší rovnováhu. Buďte opatrní, pretože v tento deň by ste mohli urobiť alebo povedať niečo, čo budete ľutovať, najmä pri osobe, ktorá vás veľmi zaujíma. Hviezdy radia, aby ste si v týchto dňoch dávali pozor.

STRELEC

Dnešný horoskop Paola Foxa vám oznamuje šťastie, ktoré ku vám dnes prichádza. Hviezdy vám v skutočnosti sľubujú skutočne zaujímavý pondelok v mnohých oblastiach. Počnúc láskou, pretože budete mať po dlhej dobe príležitosť stráviť nezabudnuteľné chvíle so svojím partnerom. Existujú však dobré šance na nové stretnutia aj pre slobodných.

KOZOROŽEC

Konečne prichádza koniec skutočne negatívneho obdobia. Minulý týždeň ste sa museli vysporiadať s novými pracovnými záväzkami, počas ktorých ste nazhromaždili značné množstvo stresu. Našťastie je to už minulosťou: dnes pocítite len veľké uspokojenie, dokonca aj ekonomické.

>>>Predvianočný kvíz ľudových zvykov: Viete, v ktorý deň sa čo tradovalo?

VODNÁR

Dnešný horoskop Paola Foxa vás vidí dosť rozrušeného a nervózneho. Práca vás navyše neponecháva v pokoji: máte pocit, že si zaslúžite lepšie, ale nemôžete nájsť lepšiu alternatívu k tomu, čo doteraz robíte. Potešuje vás skutočnosť, že v tejto situácii nie ste jediní: hviezdy vás povzbudzujú, aby ste sa držali.

RYBY

Dnešný horoskop Paola Foxa oznamuje láskavú prítomnosť Mesiaca vo vašom znamení. Dôsledky budú jasne viditeľné, najmä v láske. Nájdete túžbu tráviť čas so svojím partnerom, s ktorým bolo v nedávnej dobe viac hádok než úsmevov. Dobré správy prichádzajú aj v rodine.

Ak ešte nie ste fanúšikom našej stránky Peepl.sk na FACEBOOKU, môžete sa pridať  >>> TU.